Se Vasplansfilmen med farligaste platsen av Nannabadbesök i Umeås trafikNav! Visa i kommunfullmäktige.

Nanna Vasaplfilm 0

Vasaplansfilmen, http://www.vk.se/1311427/premiar-for-filmen-om-vasaplan, ger en tydlig belysning i bilder och uttalanden hur osäkert och otryggt Vasaplan är för barn och ungdomar. Att flera100-tals/dag fler unga måste in i stan för att bada/simma är helt ansvarslöst av Umeås politiker. Ombyggnation ändrar inget, tvärtom med allt fler bussar (kommunen vill ju det) till centrum, ökar farligheterna. (Ovan fr vk.se och nedan ur filmen.)

SE HÄR CYKLISTERS VÅGHALSIGHET OCH YNGRE OCH VIDA FLER PER DAG!

Nanna Vasaplfilm 1

Dessutom, det är inte nära från hållplatserna till badentré vid P-huset Nannas in/ut-fart,100 – 200 m med passage över Vasaplan, bland bussar (syns i filmen), ofta mörker och massor av folk. Det känns inte heller tryggt och säkert för föräldrar att barn åker buss till Nannabad. I stället kanske de skjutsar och ökar biltrafiken, eller besöker man andra badhus/simhallar, eller struntar helt.

SE HÄR RISKER FÖR BARN, I MÖRKER SAMT ANNAN TRAFIK, BILAR OCH TRAKTOR!

Nanna Vasaplfilm 2

Nannabadbygget är ett förlorarbad i värsta trafik-Navet (namnförslaget är skrämmande träffande) jämfört övriga Sverige för barnvänlig stadsplanering. Enda lösningen är flytt av bad/simning från centrum och annat, mer för vuxna, på kv Nanna, ju förr dess bättre och mer ekonomiskt. Men tack för Vasaplansfilmen, visa den på Kommunfullmäktige snarast!

SE HÄR ÖVERSIKTSBILD ÖVER FAROR I UMEÅS TRAFIK-NAV VID NANNABAD!

Nanna krog trafik 2

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.