P-kaosinfarkt för badbesökare – blir utan när city växer och ”P-adplatser” ej kan reserveras som på skolor! Bygg annat, för färre bilar – bostäder?

Bad-, sim-, gym- och relaxbesökare riskerar att bli utan bil-P-platser i P-huset Nanna och det som bygg för ett badbygge. Trafikutredningen 2011, som bygglovet utgår ifrån, hade inte med Ikea/Ikano på Söderslätt, Utopia och Guitars i Vasaskolan som ökar P-behovet är och annat som kommers, arbetsplatser och bostäder de senaste tre åren. + kommande år..

Nanna P-kaosinfarkt

En sen söndageftermiddag var det nästan slut på Nanna-P-husplatser pga helgaktivitet som det blir mer av i framtiden. Ofta är det nästan fullt vid lunchtid på vardagar. Så FULLT (här Parketten) och 26 kvar (Nanna) ger P-kaosinfarkt då Nannabad inte kan reservera platser som för Minervaskolan. Trafiken för barn/ungdomar har ej utretts liksom ingen analys av ”P-adplatserna”, dessutom dyrare än vid andra badhus/simhallar i Umeå.

BÄSTA LÖSNING: BYGG ANNAT PÅ NANNA, FÖR FÄRRE BILAR – BOSTÄDER, KULTUR..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.