Badglädje och simkanalintresse vid Idrotts- och badmässa kan göra Umeå först med ”Simning i tiden”.

Nedan fjärilsimmare med rubriken ”Badglädje, träning och lek för alla” är min summering av vad Bad- och Idrottsmässan ”Träffpunkt Idrott” i Göteborg i veckan stod för. Skapande av roligare för badande med allehanda utrustning visade utställare på och utställare visade intresse för de simkanalidéer jag presenterade i en ”Simidéfolder” (under fjärilsimsaffischen av NCC) om ”Simning i tiden”.  Det handlar om roligare simning i strömmande vatten på varierande sätt i en flexibel anläggning. Branschintresset på mässan kan göra Umeå ledande här ifall umepolitiken, näringsaktörer och simföreträdare i Umeå vill så. (Umeå simhall 1970 var först i Sverige med vattnet i golvnivå och öppna ytor utan fasta läktare.)

Nanna badglädje

simidefolder-mässa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.