Städers farligaste trafikfällor för barn = bussterminaler, P-hus och gator, alltihop till/från Nannabad – outrett!

Nanna Vasaplan cykel

I förrgår upplevde jag liknande ovan bild, hur cyklister kryssade mellan bussar på Vasaplan samt var med om hur osäkert det var att ta sig över Skolgatan där. Så bussterminaler är trafikfällor. Samma i P-hus, se bild härunder, från Göteborg. Och sedan från Vasaplan, i P-huset Nanna, Nygatan/ÖK-övergång samt trafikstockning efter ÖK i bild ur trafikutredning. Men för barns färdvägar till och från ett Nannabad finns inget utrett. Kan vara värt att uppmärksamma en dag som idag med mängder av barn och barnfamiljer i centrum under Skyltsöndagen. Barn och centrum går inte att flytta bort,  men ett barnattraherande bad kan flyttas från trafikfällorna, ju förr dess bättre.

Nanna P-husbad 2

Nanna trafikfaror 4 b

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.