”Svårt lasta av varor till Utopia” – se farligheter för mer barn/unga i city – inte utrett, analyserat och bedömt!

Gårdagens blogg (fick många läsande) om farligt för mer badbarn i citytrafiken utifrån chaufförskritik mot svårt att lasta varor, följs här av en yrkeschaufförs insändare. Och med bilder från verkligheten innan badbarn och ungdomar ska komma till och från farligheterna. Risker som blir ännu större med mittrefuger på Vasaplan och alltid passage över buss-Skolgatan, samt svårt vid trängsel med skolklasser på refugerna. Dags för medier att granska och politiken att utreda, analysera och bedöma (ej gjort men badbygge pågår)!

Nanna Utopia trafik 2

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.