Vuxna (ej barn) skyddas av räcken vid älven och livbojar saknas på kajen!

En bild säger tusen ord och fyra fyrfalt. Som att uppe t h syns räcken på kajen för vuxna arbetare. T v syns INGA räcken och där barn kan vistas genom nya biblioteket och lockande utemiljö. I stället markeras (nere t h) att målsmän=föräldrar har ansvaret. Notera även att en livboj finns vid vuxna jobbare och en annan åt Kyrkbrohållet, annars tomt.

Nanna kajen räcken

MEN när det är som mörkast kommer ljuset för barnen om Umeå kommun säger ja till mitt medborgarförslag om räcken vid kajen mot Umeälven om dessa bilder sprids vidare in i stadshuset. För nog ska barns säkerhet vid älven vara lika viktig som arbetandes där…?!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.