Totalt Umeå 1:a media i intervju om badbyggeläget för bättre simframtid.

Totalt Umeå, lokal gratistidning för Umeå, blev första media med intervju om badbyggeläget i centrala stan. Trots flitig debatt, en bok 2011 ”Umeås Bad Historia och framtidens Simning” och över 900 bloggar på vk.se, håller sig medierna under ytan i att vilja ta reda på vad jag menar och vad allmänheten tycker liksom politikerna tror eller vet.

Dock bättre sent än aldrig, nu finns en intervju med mig (av Steffen Renklint) och om dagens badläge, se http://www.e-pages.dk/totaltumea/130/ – sid 16-17 och nedan avfotade uppslag. Vissa detaljer blev ej helt korrekta (som det ofta är i medier), planerad invigning är hösten 2016 och det är f d Mimerskolan som hade gymnastikhus.

Annars duktig journalist som initierade intervjun, fick mig närmare bad-bygget och fotade (också bra enligt nära omgivning). Roligt att läsa om hur andra uppfattar en. Viktigast är ändå budskapet att centrum i Umeå är olämpligt och farligt som barnlekplats/ungdomsgård + möjligt att omtänka och omgöra till bättre/mer ekonomiskt för bad/simning i snar framtid.

Nanna UB Totalt U

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.