Sim-Sarah i SM-veckan i Sundsvall sågs, segrade och grattades!

På plats igår fredag i Sundsvall och sim-SM på långbana, 50 m, under SM-veckan fick jag se hur världsrekordhållaren i fjärilsim, ”Sim-Sarah” Sjöström, Södertörns SS sågs, segrade och grattades (av en annan f d v-rekordhållare på 50 fjäril, Anna-Karin Kammerling, Sundsvalls SS. Vann gjorde också SSS-simmaren Johannes Skagius, 50 m bröstsim. Här ett bildcollage från en drygt 30-gradig ”Norrlands huvudstad” (enl. Sundsvalls kommun..)

Nanna SM Sundsvall 1b

Hade (nere t h) bästa utsikt från VIP-läktaren som simbloggare; och påmindes om liknande värme på ett SM i simning i Norrköping för 40 år sedan, 1975, där SM-veckan sommar 2016 går. Som Umeå kan söka om kommun, näringsliv och idrotter ser till att skapa en SM-godkänd 50:a för publik och med utemiljö, t ex i Nydala vid Umelagun, se förra bloggen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.