Umeå-PR i SVT-Sommarlov på Nydala med rullpizza, björkar, fotbollsfestival och Umeå med 80 000 (?) invånare!

Idag fick Umeå PR i Sveriges Televisions Sommarlov (9-10) genom inslag från Nydala och Umeå Fotbollsfestival, se nedan. Reklam för Umeå var förutom själva fotbollsfestivalen, Hanna Ljungberg, matuppfinningen rullpizza och björkar som kom efter branden i slutet på 1800-talet. Och det i ett Umeå i landskapet Västerbotten och med 80 000 invånare(?).

Tydligen var SVT:s research centralorten Umeå, ej kommundelarna Sävar, Holmsund och Hörnefors. Kanske ändå typiskt enligt många umebor och tankeställare för politiken att Umeå blir känt för befolkning om 80 000, vida, vida från målet 200 000 om 35 år, 2050!

Sommarlov fotboll Umeå

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.