Gammlia värdefullt varumärke Umeå stolt kan visa upp hemmavid och utåt!

Idag invigs, och döps om, ursprungliga  Gammliavallen, innebadnyhallen och G:a Sporthallen/Gammliahallen till Umeå Energi Arena och sol, vind resp vatten. Festligt värre med nedan artister, men inga manliga (om inte Boonken är en han).

Nanna Umeå E invigning

MEN, de nya namnen till trots, i nedan bilder syns att tidigare namn lever kvar med både Gammliavallen och Gammliahallen i Gammlia idrottscentrum. Tack för det och hoppas det så får förbli så hittar folk lättare och Gammlia fortsätter att vara ett av de väredfullaste varumärkena Umeå stolt har att visa upp hemmavid och utåt.

Umeå Energi sol-vind-vatten

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.