Skolbadbussar fara med Nannabad!! Säkert vid Umeå simhall och IKSU!

Nannakvarteret med t v utan trafik och t h den trafik som Nannabadbesökande riskerar.

Nanna konsult trafik

Vid Umeå simhall idag är det säkert, se collaget, översta bilderna och nederst t h. Samma vid IKSU:s simhall, mitten t h. Men för Nannabadbygget (mitten) stannar skolbadbussar vid V:a Kyrkogatan/Vänortsparken (t v) 250 m (!!) från badentrén.

Nanna buss IKSU-simhall

OCH SÅ HÄR FARLIG KAN TRAFIKEN DÄR BLI FÖR SKOLBARNEN OCH LÄRARNA

Nanna V-a Kyrkogat 2

DÄR SKOLKONTORET OCH FÖR- OCH GRUNDSKOLENÄMNDEN ÄNNU EJ YTTRAT SIG!

2 kommentarer

  1. Lasse Bergensten

    Hej Urban. Det är inlägget är ju bara något du återanvänt från tidigare. Varför återanvänder du gamla inlägg och publicerar dem som nya? Börjar du få slut på vad du ska skriva.

    • Urban Bengtson (inläggsförfattare)

      Varför upprepas argument kring andra företeelser i samhället i medier och i bloggar? Kanske för att man vill att ansvariga ska lyssna och svara? Eller för att man verka få gensvar och vill påminna, i hopp om att fler ser samma problematik? Och idag 3/12 i Folkbladets stora reportage om Nannabadbygget svarar en kommuntjänsteman om bussarna och det visar sig att man än inte tänkt till här. Kanske påverkas man nu, tack vare upprepning som ibland anses vara pedagogikens moder. I alla fall är det effektivt på barnnivå=tjat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.