Baconfara nyhet – inte trafikfaror för Nannabadbesökare – än så länge?

Reagerar mot baconstopp

UMEÅ Hotellkedjans beslut väcker heta känslor. (ur vk.se)

Umemedier gör nyhet av baconstopp om fara med att äta kött till frukost. Men trots vetskap om farligt trafikläge för Nannabadbesökare, särskilt barn och ungdomar inte minst nu under mörka årstider, blir inte detta nyheter. Än så länge, kanske?

Nanna trafik ÖK b

Nyligen passerade jag ÖK vid ”Röda torget” (G:a Folkets hus) vid 18-tiden och Kungsgatan en lördag eftermiddag. Det känns varken tryggt eller lämpligt att mängder av unga ska cyklande ta sig till/från Nannabad in i dessa farligheter. Och än inte utredda, analyserade och bedömda av Umeå kommuns politiska nämnder, se även förra bloggen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.