VK:s nedvärdering av BLOGGAR, än en gång, nu längst ned, på sista plats, under Quiz och Lagfarter. VARFÖR?

För en tid sedan försvann på vk.se rubriken BLOGGAR i översta raden då den var likvärdig med t ex KULTUR, WEEKEND och ÅSIKTER. och hamnade under A-Ö och ÖVRIGT, men högst upp i alla fall. Nu har bloggar-rubriken nedvärderats än en gång och hittas längst ner under Quiz och Lagfarter. Inte en alfabetisk ordning som ju A-Ö antyder, då hade ”Bloggar” legat nästan högst upp och genom alfabetiskt också lättare att hitta.

Nanna bloggar

AFFÄRSLIV24 är däremot i översta raden och dess ”Bloggar” högst upp, tydligen viktigare än allmänhetens, politikens, m fl:s ”Bloggar”.

Varför VK och vk.se denna stegvisa nedvärdering av den mängd av olika bloggare tidningen tidigare lyft fram som viktig och även lyft fram bloggfenomenet i sig?

I stället, värdera upp allmänheten, specialister/experter, politiker, m fl som tar sig tid att blogga och gillar det. Gör om och ge BLOGGAR med alla olika tillbaka sin plats överst och se dessa lika värdefulla som nu AFFÄRSLIV24 är. Vi och våra bloggläsare representerar många prenumeranter och nätläsare, kanske t o m fler än AFFÄRSLIV24.

2 kommentarer

  1. Lasse Bergensten

    Hej Urban. Svaret på din fråga är väl trots allt att VK bestämmer själva på vilket sätt de vill lägga upp sin webbplats. Huruvida du tror, tycker eller gissar att din blogg har mer läsare än Affärsliv 24 har jag ingen uppfattning om. Klart är i alla fall att det är VK och inte DU som bestämmer och ansvarar för webbplatsens utformning. Vad du tycker är med andra ord helt irrelevant i sammanhanget.

    • Urban Bengtson (inläggsförfattare)

      Visst, det är ju för att det är VK/vk.se som bestämmer som jag bloggar om nedvärdering i publiceringsplats, i hopp om en ändring och värd lika mycket som Affärsliv24. Av döma av nu (3/12) fem ”tummen upp” finns det de som, troligen, delar min uppfattning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.