Innovativ Förskola i idéfolder 2011 i Campusdagismodell utifrån förskolan Missionären 1990. Gym/bassäng next.

I förra bloggen ”Umeå åter främst i barnomsorg” berättade jag om projekt för förskolan Professorn Campus som nu byggs i nya stadsdelen Universitetsstaden norr om friidrottsarenan och som kan bli en förebild i dagisskapande med olika näringsaktörer liksom utformning med innetorg och avdelningar och kök nära, i två plan.

Innovativ Förskola (IF) nedan t h är en idéfolder jag presenterade i campusdagisprojektet 2011 och med planlösning utifrån min UBBI-modell typ 3 (uppe t v) som gav förskolan Missionären 1990 (nere t v). 10 avd. i IF har blivit 8 nu. Gym/bassäng i källarvåning + förråd för privatpersoner enl. IF-foldern kan bli nästa utveckling i förskoleförnyelse. Och i Umeå?

Campusdagis debatt c

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.