Lekland ger Badland på Nydala och med ute-50:a fås SM-vecka sommar!

Så blev det klart! Nya större Leos Lekland på Ersboda, sydöstra delen vid Team Sportia, NetonNet, ChildrenS House,,,. Planer för Grubbe efter nu i Brännland stoppade Umeå kommun pga farlig tung trafik i industriområde vid Beijers. Se här från VK.

Nanna Lekland badland

SÅ DÅ ÄR DET DAGS FÖR UMEÅKOMMUNANSVARIGA ATT SYNA DEN TUNGA TRAFIKEN KRING ETT ”BADLAND” SOM BADBYGGET I CITY, ALLA DE ”TUNGA” BUSSAR OCH BETYDLIGT FLER ÄN LASTBILAR VID LEKLANDSTOMTEN PÅ GRUBBE!

Nanna SM-vecka ny VK b

OCH GE SÄKERT, STÖRRE OCH BÄTTRE BADLAND PÅ NYDALA VID UMELAGUN. INTE SÅ LÅNGT IFRÅN NYA LEOS LEKLAND GER MÖJLIGHET TILL GRATIS? BAD- OCH LEKLANDSBUSSAR VIA VASAPLAN. LEK- OCH BARNVÄNLIGA NÄRINGSAKTÖRER, TA CHANSEN OCH RÄTTA TILL BADMISSTAGET I UMEÅ CENTRUM!Nanna Nydala UmelagunLIKSOM RÄDDA SM-VECKAN SOMMAR TILL UMEÅ MED SM-UTE-50:A PÅ NYDALA!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.