Umeårelax i källare, 1/3 mot i Övik. Med alkohol? I barn- och idrottshus!! Vad säger ansvariga politiker?

VK avslöjar nu i reportage om en relax i ”Nannabadbygget” i Umeå som man säger att kommunen inte hade med i planeringen, hamnade i källaren, än inte har fått priser färdiga, är på 400 kvm och 1/3 av Paradisets i Övik samt kanske får alkoholutskänkning med öl och vin i samma bad- och simanläggning som barn, ungdomar och idrottare ska hålla till i.

Se och hör på http://www.vk.se/1783285/folj-med-nar-vks-reporter-testar-relaxen

där VK-reportern Ulrica Strandberg intervjuer VK:s testreporter Nils Jonsson om testrelaxandet.

Bra att VK nu gått lite på djupet = källarplan i det badbygge som planeras invigas 20/8. Redan för snart två år sedan kunde man på ritningar se litenheten och jag hade en blogg om med rubriken

Relax med.. ”öl och vin efter kl 14:00 alla dagar utom söndagar – då har vi ingen alkoholservering.” Övik idag och i badbygge i Umeå i morgon!

Av , 19 oktober 2014 kl 15:55

http://blogg.vk.se/umeas-basta/2014/10/19/relax-med-ol-och-vin-efter-kl-1400-alla-dagar-utom-sondagar-da-har-vi-ingen-alkoholservering-ovik-idag-och-i-badbygge-i-umea-i-morgon-2/

KAN MAN HOPPAS NU ATT VK OCH ANDRA MEDIER NU HÖR MED ANSVARIGA POLITIKER I UMEÅ VAD MAN ANSER OM ALKOHOLFRÅGAN I EN BARN-, UNGDOMS OCH IDROTTSBYGGNAD?

Nanna relax IKSU källare
OCH HUR POLITIKER SER PÅ EN RELAX I KÄLLARVÅNING UTAN UTSIKT OCH JÄMFÖRA MED IKSU SPA PÅ UMEDALEN (OVAN) VILKEN LIKSOM I SUNDSVALLS HIMLABADET OCH ÖVIKS PARADISET HAR BEHAGLIG UTSIKT (NEDAN).
Nanna relax Övik-Sundsv

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.