Rätt&Fel B. Karlsson om buss och badinsyn. Ser spegelbilder – ger fördraget!

I VK-krönikan, Karlsson citydesk, idag skriver Benny Karlsson om att sitta i buss på vintern och se folk bada i badbygget vid Skolgatan. Rätt så vid mörkt ute och där är han i sällskap med Kulturnämnden i kommunen som uppmuntrar människor att spana in för att se konstverk därinne och då även badande/simmande och gående på bassängkanten.

MEN FEL vid ljust ute då man ser sig själv i bussen, och bussen, speglande i fönsterna.

INTE RÄTT i längden då badhusledningen för en mindre bassäng mot Nygatan planerar att insynsskydda utifråntittande och kan ge sammalunda mot Skolgatan. Och då gör att bussresenärerna får se fördraget och än mer buss plus hus i spegelbilder. Se här.

Nanna BK buss insyn

PS Rätt är att politiker provbadade i Ungern och politiker har berättat för mig att det var i motsvarande handelsområden där, inte citykärnor. Och sedan beslutade mot sina lärdomar. Rätt blev fel, även här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.