Beatlesträd med ”all you need of” John – Paul – George – Ringo, från roten-bildandet till egna ”grenar”.

Min blogg 17/9 om nya Beatlesfilmen ”Eight Days A Week” fick många besökare,100-talet och flera rekommendationer. Filmen visade omfattningen, den enorma produktion beatlarna ihop gjorde under 10-talet år, mest 1960-talet  till upplösningen i början på 70-talet.

Därefter har John, Paul, George och Ringo utvecklat egen musik, ibland ihop med andra band/musiker. Vid en Beatlesutställning i Ö-vik i slutet på 1980-talet (tror jag) fanns en stor affisch på allt det stora de gjort fram tills då. Den visar ett Beatlseträd med ”all you ned of” de fyra, från rotan = bildandet till utveckling = grenar. Se, läs och imponeras (dubbelklicka), både av allt innehåll och av själva trädskapelsen. Av vem, se under affischen.

Beatlestavla

Konstnären/författaren är Peter von Bartkowski från Tyskland och han har gjort fler Beatlesträd (ovan är från 1987) och av andra/annat inom musiken, bl a ett jazz-släktträd. Googla på namnet och dessa kan hittas och beställas.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.