Bilbus i P-Hus fyller tomma P-platser – stör boende. Oj, så fel man kan ha.

I fredags, 30/9, hade jag en blogg, se http://blogg.vk.se/umeas-basta/2016/09/30/overskott-pa-p-hus-i-umea-navet-p-tomt-darav-gratis-p-kuponger-pga-ikeaavion-stora-birk-citygravande-umea-mer-vuxna-radddning-for-stan-2/, med rubriken

Överskott på P-hus i Umeå? Navet-P tomt! Därav gratis-P-kuponger. Pga Ikea/Avion, Stora Birk, citygrävande.. Umeå. Mer vuxna, rädddning för stan?

MEN i en kommentar av ”Marianne” fick jag veta att jag hade fel om P-hus-tomt som jag uppfattat om nya P-huset Navet vid ÖK. Se nedan och därunder mitt svar.

marianne 
30 september, 2016 kl 19:26
Där har du fel.
Navet och Nannaparkeringshusen
är ofta välbesökta,ja på sena kvällar och nätter förstås Det har blivit ett glädjefyllt tillhåll för ”blöjraggarna” där gnisslar gummit så det ryker, gasas hejvilt,det tutas i tid och otid för att inte tala om musiken som går på högsta volym och med en bas som får fönsterutorna hos hyresgästerna i närheten att dallra .Det partajas Hej vilt med andra ord.Detta innebär att vi hyresgäster får vår nattsömn förstörd.Men vad gör väl det när vi ÄNTLIGEN fått vår hett eftertraktade badhus.En sak är säker,beslutsfattarna i denna stad lever i en fantasivärld och det är skattebetalarna och hyresgästerna som betalar deras utopier.
  • Urban Bengtson (inläggsförfattare)
    1 oktober, 2016 kl 13:42
    Oj så fel man kan ha..Brukar se på siffrorna som anges för både Navets P-hus och Nannas, och där syns inte besökare som du beskriver. Förstår olägenheterna för er boende intill. Känns inte heller kul för de ungdomar som skjutsas till och från badande/simmande kvällstid och kanske kliver av/på inne i P-husen. Låter verkligen inte bra och frågan är om detta är känt hos umepolitikerna. Och medierna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.