Alkoholregler hindrar nytt Guitars och ej krog i Gymnastiken i ny detaljplan pga barn/ungdomar i bad på Nanna?

NEDAN ÄR FRÅN vk.se nu OM GUITARSRESTURANGEN SOM INGEN VERKAR VILJA HA

Ingen vill ta över Guitarsrestaurangen

UMEÅ Det finns ingen som är beredd att ta över Guitars restaurang i Umeå. Nu ska den ut på auktion.

Den siste intressenten har hoppat av.

Konkursboet har annonserats ut och fortsatt drift av restaurangen har varit ett alternativ. Det har funnits intressenter, men av olika skäl har alla hoppat av.

OCH I TIDIGARE BLOGGAR OM NY DETALJPLAN PÅ KV NANNA FÖR G:A GYMNASTIKENHUSET (INVID BADET) VERKAR DET SOM ATT UMEÅ KOMMUN INTE GODTAR KROG DÄR, ENBART HANDEL. ELLER INTE PGA OKLAR SKRIVNING?

Kanske finns samband mellan krog-ointresse (Guitars) och krog-otillåtet (Gymnastiken) i Umeå kommunfullmäktiges beslut i maj 2015 om bör ej ge severingstillstånd ”i omedelbar närhet” till barn- och ungdomsmiljöer, som kan vara skolor, badhus och idrottshallar.

GUITARS-GYMNASTIKEN KAN HA OMEDELBAR NÄRHET OCH EJ ALKOHOLSERVERING.

Något som stärker den hypotesen var att gruppledarna Anders Ågren (M) och Peder Westerberg (L) ville stoppa KF-skrivningen då man befarade problem (dock ej utsagda vilka offentligt) medan S-ordföranden i Individ- och familjenämnden, Andreas Lundgren, var bestämd i genomförande och som blev KF-beslutet.

NEDAN FOTO- OCH KARTBILD ÖVER KV NANNA VISAR KROGNÄRHETEN. SÅ DAGS FÖR UMEPOLITIKEN ATT SÄGA NÅGOT OCH MEDIERNA ATT UNDERSÖKA NÄRMARE.

Nanna krog drog 2

PS Ej Nöje-krog i Scharinska och ej systembolag i fd Wasagallerian, dock restaurang nu.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.