Umeåidé i Sveriges badhus-simhalls-största media ”Badmästaren”: Om roligare simning i strömsimkanaler.

Mina simidéer om simkanal med strömmande vatten, ill. Mats Edvardsson, syns allt mer i bad- och sim-Sverige via olika ”kanaler”. Senaste uppmärksamheten och som når ut längst, över hela landet, på badhus, simhallar och kanske många fritidskontor, är i Svenska Badmästareförbundets tidskrift ”Badmästaren” med upplaga på 5 000 ex och 8 nummer/år.

Nanna Badmästaren 4:17 b

Ovan t v är från framsidan av nummer 3, april. T h presentation av olika artiklar/reportage med ”Simning kan bli roligare i strömsimkanaler” på sid 18. Nere t v är om två av flera aktiviteter kring badhus/simhallar, information om Norrlands-konferensen i Umeå i höst. Kanske då kan presenteras att Umeå har på gång simkanalidéer jag berättar om i inlägg här – om det finns aktörer (politik, näringsliv, bad, simning, m fl) som vill göra Umeå simfrämst…

Nanna Badmästaren 4:17d

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.