Umeågalans arrangörer och många partners – hoppas ni inrättar pris för ”Årets Välfärdsföretag” till år 2018…

Efter positiva reaktioner på min idé i föregående bloggar om att få ett nytt pris i kommande Umeågalor, för ”Årets Välfärdsföretag”, är det bara att hoppas att nedan arrangörer/partners och stödföretag (totalt över 50!) medverkar till detta nästa år,  2018.

Umeågalan arr 17

För alla välfärdsföretag, vare sig det är vårdcentraler, förskolor, skolor eller omsorgs-verksamheter, m fl bidrar till Umeås tillväxt. Och det på flera sätt och vilka också behöver yttre (inre fås med nöjda ”kunder”) stimulans för att kämpa vidare vid motvind och utvecklas mer i medströms av samhällsföreträdare och näringsliv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.