Årets Välfärdsföretag i Umeå? Kanske Civil Care inom omsorgen mha Sveriges bästa mentor enl. Almi

Min idé (se tidigare bloggar) om att Umeågalan nästa år prisar även fristående företag inom det vanligtvis annars mest i kommunal drift, fick visst stöd i nyheten om att Almi Företagspartner utsett Andreas Bodén för fastighetsföretaget Umeå Logistikcenter till Sveriges bästa mentor. Och den han varit mentor åt är 30-åriga Peter Andersson på Civil Care i Umeå, se länk med text och bilder på båda, nedan texten från vk.se.

https://affarsliv24.vk.se/2139002/umeabo-utsedd-till-sveriges-basta-mentor?_ga=2.20534192.925024957.1510048699-1871201321.1466168348

Så nu bör steget inte vara långt till att Umeågalan inför en klass för årets välfärdsföretag till nästa års näringslivsgala, 2018, där Peter Andersson med Civil Care kanske kan vinna pris liksom många andra duktiga välfärdsföretagare i kommunen.

Umeåbo utsedd till Sveriges bästa mentor

AFFÄRSLIV24. Mattias Åkerlund

Utmärkelsen Årets Mentor delas ut av Almi Företagspartner i samarbete med Nyföretagarcentrum Sverige. Priset gick i år till en Umeåbo.
”Han har också hjälpt så otroligt många fler än bara sin adept”, gick det att läsa i motiveringen.
Årets mentor i Sverige är Andreas Bodén på fastighetsföretaget Umeå Logistikcenter. Hans adept har under de senaste året varit Peter Andersson på Civilcare i Umeå.
– Andreas kunde se att organisationen var spretig och förstod de minor jag hade klivit på. Han hjälpte mig att skapa en bättre kommunikation och struktur inom organisationen samt fick mig att känna mig trygg och gav mig idéer och tankar på hur jag skulle agera, säger Peter Andersson.
Juryns motivering till utmärkelsen av Andreas Bodén: ”Tack vare mentorns stora engagemang för både företaget och företagaren har adepten utvecklat verksamheten i en riktning mot ökad tillväxt. Förutom en förbättrad och hållbar företagsstruktur har adepten utvecklats i rollen som ägare och företagsledare vilket har gynnat både adepten och hela verksamheten.”
– Min mentor har verkligen visat mig vad en bra mentor är och alla våra kunder och deras anhöriga har honom att tacka för att Civilcare fortfarande finns kvar, säger Peter Andersson på Civilare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.