Eva * lärare i 45 år * i Umeå kommun * svårslaget * lärorikt * idag 67 år ***

Födelsedagspresenter kan vara olika, saker, tjänster, utflykter, nöjen, presentkort, mm.

När min kära hustru Eva idag, 24 mars, blir 67 år, blev presenten (och avslöjas nu här) tips till VK och familjeredaktionen om uppmärksamhet för 9 frågor då hon på dagen 24 mars måste sluta sin läraranställning vid Umeå kommun som fyllande 67 år. Men kan fortsätta och ska det, nästan, teminen ut.

Här fotat från vk.se igår och hela intervjun kan läsas på https://www.vk.se/plus/2286739/alla-mina-lararuppdrag-har-varit-valdigt-larorika

Eva 67 VK

Fot(o)not. Flitigt fotande till trots, jag har inte knäppt denna, fina, bild. En svåger tog bilden och gjordes vid en nybyggd pool (var annars med Eva-intresse för vatten) som syskonbarn har i Stockholmstrakten. Jag provsimmade och Eva lär göra så nästa gång.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.