Utvärdering (1994) av daghem i Umeå (uppdrag jag fick av Socialkontoret) gav förskolan Missionären bäst betyg. Men följdes ej upp av kommunen och finns ej nämnd i F-programmet 2009.

SVARSBREV FRÅN UTB.DIREKTÖR A-C GRADIN (blogg 9/4) HADE INGET OM SKRIFTLIG UTVÄRDERING AV FÖRSKOLOR UTAN ATT ”UTVÄRDERINGAR SKER FORTLÖPANDE”.. OCH ATT ”LÅG PERSONALOMSÄTTNING” GER ERFARENHET FRÅN 70- OCH 80-TAL

Funktionsprogram revidering Gradin

MEN UTVÄRDERING FINNS AV JUST DAGHEM/FÖRSKOLOR FRÅN DÅ OCH BESTÄLLD AV KOMMUNEN GENOM SOCIALKONTORET 1994 OCH JAG GENOMFÖRDE, HÄR SMF OCH SAMMA RESULTAT SOM 1992, MISSIONÄREN HÖGT BETYG, (se blogg 12/4)..

Missionären utvärdering modeller

.. OCH UTBILDNINGSKONTORET KAN FÅ. DEN FINNS INTE I REF. FÖR FUNKTIONS-PROGRAMMET OCH INTE ANNAT MTRL FRÅN DÅ OM MILJÖER. DETTA REDOVISAS I NÄSTA BLOGG OCH UTB.KONTORET KAN HA NYTTA AV LIKSOM POLITIKEN I UMEÅ.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.