Mediatips om Sociala Innovationer i Norr – fullsatt event i Umeå om idéer för framtiden + nytt entreprenörskap

BLOGGEN 24/4 INFORMERADE OM EVENT OM SOCIALA INNOVATIONER PÅ SLIPERIET PÅ KONSTNÄRLIGT CAMPUS I UMEÅ MED PRESENTATION AV LOKALA EXEMPEL PÅ ”SI”. MER OM DESSA OCH ANDRA FINNS ATT SE OCH LÄSA PÅ https://www.arenasi.se

Social Innovation i Norr 25 april 2018

Välkommen till en konferens om social innovation i Norrbotten och Västerbotten! Här du får möjlighet att utbyta erfarenheter och lära dig mer om nytänkande verksamheter, metoder, tjänster m.m. som bidrar till ett socialt hållbart samhälle. Konferensen vänder sig till alla intresserade inom civilsamhälle, myndigheter, akademi och näringsliv.

Social Innovation event Umeå

DET BLEV ETT FULLSATT EVENT (närmare 200) OCH OVAN ÄR BILDCOLLAGE FRÅN VAD SOM REDOVISADES. SÅ DETTA FÅR BLI TIPS TILL MEDIER ATT UPPMÄRKSAMMA DESSA IDÉER FÖR FRAMTIDEN OCH SOM KAN GE NYTT ENTREPRENÖRSKAP. (Dubbelklicka på bilderna så syns mer och lättare att läsa.)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.