Campus-namn på förskolor i Sverige eller universitets-anknytning – att lära av för Umeå kommun?

CAMPUSFÖRSKOLOR I SVERIGE MED CAMPUS-NAMN, UNIVERSITETS-ANKNYTNING ELLER SPECIALTÄNKT = ATT LÄRA AV FÖR UMEÅ KOMMUN?

Förskolan Campus i Östersund

Bilder över innergården på Campus fsk

Förskolan Campus ligger i samma område som Mittuniversitetet, i centrala Östersund.

——- 

Om Kideus Förskola (Luleå)

Kideus förskola ligger på Campusområdet i direkt anslutning till Luleå tekniska universitet och Teknikens hus. Här erbjuder vi barnen en kreativ och utforskande miljö i ljusa och öppna lokaler. Vår förskola sätter barnens upptäckande och experimenterande i fokus genom att bland annat utforska natur, teknik och engelska. På Kideus strävar vi efter att ge ditt barn en rolig och stimulerande miljö oavsett ålder eller bakgrund.

Vi försöker se på saker och ting ur ett barns perspektiv.

——–

Forskaren (Stockholm)

Forskarbacken 14–18

Välkommen till förskolan Forskaren! Förskolan Forskaren är en förskola som är belägen på Stockholms Universitets campus. Där har vi funnits sedan 1965 i en stor fristående byggnad med två välutrustade gårdar. Förskolan består av fem avdelningar.

——-

VÄLKOMMEN TILL CAMPUS KVARNSJÖN!

År 2020 öppnar vi en helt ny grundskola och förskola vid Kvarnsjön, i Botkyrka kommun. Med detta unika projekt ser vi fram emot att kunna erbjuda en skola där studier är i fokus, samt ett rikt utbud av sporter och konst & kultur för alla åldrar. Målet är att bli Botkyrkas främsta skola och förskola.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.