Beatlesmusik av ”Cavern Club” fyllde Idun i Umeå med minnen för sinnen…

THE CAVERN CLUB BEATLES framträder året runt på The Cavern med Beatles musik. De har även spelat med självaste sir Paul McCartney. Någon gång, då och då, åker bandet ut i världen och genomför ett fåtal spelningar på utvalda platser såsom Hamburg, New York eller Sydney. I år har turen kommit till Umeå och Umeå Folkets Hus.

Så annonserades för ytterligare en ”Beatleskonsert” I Umeå, har nog varit snart ett 10-tal av olika band, slag och på olika platser, som Äpplet, Folkets Hus, Scharinska Villan, Guitars i fd Vasaskolan, m fl.

Beatles Cavern

I fredags kväll var det dags för Idun och, nog, den största publiken där ovan nämnda ”original”-coverband framträdde och fyllde  fullsatt salong med minnen för sinnen – se här bilder och med en publik som ”beatlarna” verkligen fick med oss beatlesfbeundrare att jubla under tre timmars musicerande.

2 kommentarer

    • Urban Bengtson (inläggsförfattare)

      Ursäkta försenad inlagd kommentar, håller helt med, fotade för min blogg och där syns även publikens stora gensvar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.