Idrottskänt + Umeåbekant i Sumsim

Sumsimfinalen i Umeå den gångna helgen hade Umeåbekanta i t v barn till USS-Lisa Lundkvist, Annie Hegemegi flerfaldig vinnare, t h förra USS-tränaren Anders Molin i samspråk med Åke Franzén, badmästarveteran i Umeå och som invigningstalare kommunalrådet Hans Lindberg (S). Idrottskänt folk var prisutdelare, här Anja Pärson…

Sumsim kändistätt

…och även Svante Rasmuson (med sonen Jakob – modern femkampare likt pappa) samt OS-VM-simmedaljören Anders Holmertz (fotot är simkompisen förr, Jonas Järnö, Umeå SS). Nederst t h fritidsnämndens ordförande Ari Leinonen (S) i med Svenska simförbundets Jan Dahlberg om USS-arrangemanget som fick högt betyg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.