Urbans Byggtips

Mitt liv som byggare

Se upp för tunga möbler på laminatgolv

Laminatgolv expanderar och dras samman med variationer i fuktighet och temperatur. Så innan du börjar laminera jobbet, var uppmärksam på möblerna i rummet. Tunga möbler som ett biljardbord eller en fulladdad bokhylla kan sticka ner laminatet och orsaka att det antingen skjuts upp när det expanderar eller separeras när det dras samman.

Problemet börjar verkligen när du har två tunga möbler direkt mitt emot varandra, som fångar golvet. Du måste antingen förlora en av möbelbitarna eller gå med ett annat golvmaterial för att undvika problem. Hur mycket vikt kommer att fånga ett golv? En bra tumregel är att ett typiskt laminatgolv fortfarande kan röra sig ordentligt under ett fullt utrustat kylskåp

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.