Insändare om förnyelse..

Denna insändare fanns med i både VK och VF i förra veckan. Den var kort och enkel där jag uppmärksammade att tre kristdemokrater tilldelats regnbågspriset under Prideveckan. Nedan kan ni läsa vad jag skrev:

Förnyelsen fortsätter inom KD – kristdemokrater tilldelades regnbågspriset på Pride
Under Prideveckan delar RFSL årligen ut regnbågspriset, till någon som verkat positivt för hbtq-personers rättigheter. I år gick priset till de tre KD-politikerna Magnus Kolsjö, Erik Slottner och Caroline Szyber. Eriks Slottners är en av de första öppet homosexuella ungdomsförbundsordförandena, Magnus Kolsjös var initiativtagare till seminarier på Pride och Caroline Szybers i egenskap av distriktsordförande i Stockholms stad.
Så förnyelsen fortsätter i Kristdemokraterna – vilket jag tycker känns mycket bra och lovande inför framtiden.
Veronica Kerr
Gruppledare
Kristdemokraterna i Umeå
 
 
"I love argument, I love debate. I don’t expect anyone just to sit there and agree with me, that’s not their job." – Margaret Thatcher
Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.