Minister Maria till Umeå idag

Idag kommer vår barn och äldre minister Maria Larsson till Umeå för att bland annat ta del av det arbete som pågår för att bekämpa ungdomars droganvändning. Besök i olika verksamheter är inplanerade och jag är glad för att jag också får vara med vilket kommer att hjälpa mig mer i mitt arbete som vice ordförande i socialnämnden. Min förhoppning är att jag ska kunna bildblogga från dagen om tekniken är med mig..

Innan jag åker till stan för att möta upp Maria Larsson vill jag dela med mig av hennes debattartikel som publicerades i dagens VK. Vi kan bekämpa droger på många olika sätt via insatser från stat och kommun, men föräldrakraften är stark och något vi inte får glömma bort. Det kommer att bli en spännande dag.

@MinisterMaria är Maria Larssons namn på Twitter och henne kan du följa här.

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.