Ny blogg nya möjligheter..

Jag vet att jag är lite sen ut på banan med det nya bloggformatet, men jag har varit på resande fot där det varit lite si och så med internet täckning. Å andra sidan har det varit fantastiskt att få komma bort från stad och civilisation ett par dagar och fira midsommar med familjen. Stressnivån sjunker betydligt när man fått ta sig tid att läsa någonting annat som inte har haft ett sista datum för inläsning eller att få somna till ljudet av regnet smattrande på plåttaket.

Underskatta aldrig regnet som energigivare vilket man lätt glömmer bort när det får dominera en sommar även om jag förstås föredrar solen. Min midsommar tradition är att se solen stiga upp över havet och jag slås varje gång av stark förundran över hur naturen och fåglarna vaknar till liv minuterna innan solen stiger upp. Underbart att se varje gång.

 

soluppgångSoluppgång utanför Bjuröklubb, Midsommardagen kl. 02:02

Jag har ännu inte tagit semester utan denna vecka blir det både diverse partiarbete inför nästa års val samt sammanträde med socialnämnden på onsdag. Ni får se detta som ett första ”test” inlägg, jag återkommer förhoppningsvis inom kort.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.