Stanna eller gå?

Vaknade strax efter 04:00 i morse av att regnet smattrade mot taket och första tanken blev. Åh nej, Nolia! Visst Nolia håller på hela veckan och regn har varken stoppat utställare eller besökare förr, men oj så mycket tråkigare det blir med dåligt väder. Kristdemokraterna har en monter där vi bjuder på godis, saft och kaffe medan barnen kan hoppa fritt i vår hoppborg. En och annan morfar har visst också hoppat i den.

Jag är där från lunchtid och framåt efter ett par möten på förmiddagen, kom och prata med mig om de frågor du brinner för i politiken. Vad tycker du är viktigt i Umeå? Andra händelser idag är den omtalade presskonferensen som Lennart Holmlund har bjudit in till kl.15:30 och som tydligen ska sändas här på vk.se Visst spekuleras det och det ges antydningar. En del skriver på Twitter om hur Lennart Holmlund spelar på hästar (@v75kungen), men att nu finns det möjlighet att spela på Lennart Holmlund. Vad är oddsen? Själv nynnar jag på the Clash låt, Should I stay or should I go?

”Should I stay or should I go now?
Should I stay or should I go now?
If I go there will be trouble
An if I stay it will be double”

 

Vi vet kanske snart nog, själv är jag inte mycket för att spela på varken hästar eller politiker. Det finns bättre saker att lägga både tid och pengar på.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.