Inte bara politiker…

Idag är det sista dagen på Nolia. Äntligen säger kanske en del, men för mig som har fått vara i Kristdemokraternas monter denna vecka kan bara säga att det har varit otroligt roligt att få träffa människor från hela Västerbotten och från våra grannlän. Samtalen har varit många med de vuxna medan barnen har fått hoppa i hoppborgen.

Jag finns med idag igen på Nolia från start och som det ser ut just nu hela dagen eftersom jag vid ett tidigare tillfälle lovat att skjutsa hem några ungdomar efter Anton Ewalds framträdande. Jag är inte bara politiker jag är också tonårsmorsa.

Jag har sagt det förr, men säger det igen, är ni på Nolia idag kom gärna och ta en kopp kaffe och säg hej till mig. Alliansgruppledarna kampanjade på Nolia häromdagen, men om jag inte har fel så finns de övriga där idag med.

20130811-085629.jpg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.