EU, partiet och jag

Sitter på planet till Stockholm och för den som inte riktigt hunnit med allt innan är wifi på planet fantastiskt! Jag har kommunicerat med barnen eftersom de inte var vakna klockan sex när jag lämnade hemmet och nu med VK+ känns det inte lika tungt att jag inte hann läsa tidningen hemma.

Anledningen till Stockholmsresan är partifullmäktige med Kristdemokraterna. Idag fastställs listan till EU valet nästa år och jag är hedrad över att vara nominerad. Det blir en utbildning i eftermiddag och imorgon lördag. Känns bra eftersom det var ett antal år sedan jag läste EU rätt på universitetet.

Jag är inte klar med förberedelserna inför fullmäktige på måndag, men vilken plats kan vara bättre att få inspiration på än Sveriges Riksdag!

Min blogg är inte den mest aktiva av politikerbloggarna vilket ibland är mycket tydligt, men om du vill kan du alltid följa mig på Twitter. Svarar på frågor gör jag också för de som har några. Igår blev det några tweets om LOV.

Önskar er alla en härlig fredag och en bra början på höstlovet för er som får det. Som tonårsmorsa med morgontrötta barn känns det rätt bra med höstlovet även om det inte är mycket till ledighet för egen del.

20131025-073056.jpg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.