Hemlängtan

Nu längtar jag hem. Resväskan är packad, redo för morgondagens ca 17 timmar långa resa. Visst har jag haft en härlig resa där fokus varit främst på familjen och inte på turistattraktioner.

Hösten är min favoritårstid och jag har mycket att se fram emot. De uppdateringar som jag har läst på VK.se och på Facebook talar om att det ännu är sommar hemma och det låter fantastiskt! Den här veckan börjar jag att arbeta igen och tack vare digitala handlingar har jag all läsning med mig på flyget.

Ja jag längtar hem och till allt som händer i höst. Jag har flera verksamhetsbesök inom äldreomsorgen inplanerade, jag längtar efter debatt i fullmäktige och till Kristdemokraternas riksting i oktober. Vi har en ny partiledare och trots en viss nyhetstorka i sommar har det börjat att märkas för de av er som läst nyheterna.

Ja jag är utvilad och redo för Umeå politiken. Vad vill medborgarna med äldreomsorgen i kommunen? Vad kan vi göra bättre? Jag har idéer, men jag vill höra vad andra tycker, maila gärna eller kommentera.

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.