Nyårslöften och jobbtips

Vi är snart halvvägs in på januari och jag har varken summerat året som varit eller lovat något inför året som börjat. Visst finns alla de gamla löftena som att träna mer, äta mindre och bli allmänt bättre kvar även om jag inte varit nöjd med mina resultat. Eftersom jag fyller ett halvsekel detta år och inte vill skämmas på hälsokontrollen ska jag ta mig i kragen på riktigt det här året.

Idag på Facebook dök ett minne upp den här dagen för två år sedan och jag älskar små tillbakablickar. Jag hade då precis som nu bloggat om nyårslöften och vilka löften som är lättare att hålla. Jag blev åter påmind om att nyårslöften är som politikers vallöften. Det som börjar som ett löfte, förändras till en målsättning och när året är slut tillsätts en utredning om varför det inte gick som planerat. Jag gör fortfarande besök ute i verksamheterna med en viss regelbundhet, men trots det finns det fortfarande äldreboenden som jag inte besökt eller företag som jag gärna skulle vilja besöka. Vill du ha besök av en intresserad kristdemokrat i ditt företag eller verksamhet, tipsa mig!

För övrigt ser jag med glädje fram emot 2020 och tror att det kommer att bli ett mycket bra år. Kristdemokraterna i Umeå börjar året med att rekrytera ny politisk sekreterare och det finns fortfarande tid kvar till att söka. Sista ansökningsdag är på måndag för den som funderar på ny karriär.

polsek annons

 

 

 

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.