Årsmöten, kommentarer och Instagram

För den återkommande läsaren har ni sett att bloggen inte är prioriterad på det sätt som den varit förr. Ämnen som borde uppmärksammas har blivit liggande för att tiden inte funnits. Det upplevs kanske som om jag är sen på bollen när jag lyfter ämnen som debatterats i media, men inte här. Sanningen är att i många fall är jag där ute och ”sparkar på bollen”, men har bara inte skrivit om det. Det må så vara jag inte skriver ofta, men tyvärr innebär det att kommentarer kan bli liggande och obesvarade lite för länge. Förr fick jag ett mail att någon kommenterat och de publicerades direkt. Nu publiceras de efter godkännande av mig. Alla blir inte godkända heller. Inte för att jag ägnar mig åt censur, men för att kommentarer kan vara både otrevliga och irrelevanta i sammanhanget. Om kommentarer innehåller frågor som inte blir besvarade så önskar jag att personen kontaktade mig direkt istället för här på bloggen. Nog om det.

Två tredjedelar av februari har passerat och trots att jag inte är en ”vinter människa” måste jag säga att detta är den sämsta vintern någonsin när det gäller väder. Jag har sluppit att skotta snö, men jag skulle göra det med glädje om det innebar att det gick att promenera som vanligt utan att riskera benbrott i ishalka. Nu är det i alla fall kallare så det känns lite mer positivt. Februari är också en intensiv årsmötestid och i måndags kväll hade Kristdemokraterna i Umeå sitt. Hans Eklind, riksdagsledamot från Örebro och Kristdemokraternas migration och integrationspolitiska talesperson var årsmötestalare. Tidigare på dagen gjorde vi studiebesök hos polisen vilket var oerhört intressant och som jag kommer att få anledning att skriva mer om i samband med att vår motion om polis i skolan ska behandlas. Det är mycket som förnekas för att inte skapa oro, men det känns tryggt att bilden av social oro inte förnekas av alla.

Årsmötet var välbesökt och det var otroligt roligt att så många nya medlemmar ”vågade” komma. Jag skriver ”vågade” något skämtsamt för det vet ju många att går du på ett årsmöte finns det alltid risk att du väljs till nåt. Jag har inte så många årsmöten i år, men är inne i planerandet av årsmötet för vattenföreningen och kommer att delta på vägföreningens årsmöte. Du vet väl att ignorerar du kallelsen till årsmötet kan du inte kritisera de beslut som tas.

Bilderna är tidigare utlagda på Instagram, följ mig gärna om du är intresserad av vad jag sysslar med.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.