Landsbygdare.se

Rapport från en skurhink

Rubriken ovan är hämtad från ett av de boktips jag precis fick till mig när jag idag hittade till det lokala bibliotekets Youtube-kanal. Det är ett av de tips på böcker som nämndes i klippet ”Andrahandssorteringen till den digitala bokcirkeln”.

Just nu har jag en hög böcker i väntan på läsning men sedan tror jag absolut att det är dags för en arbetarförfattare igen. Det är både viktigt och intressant att läsa om tid som varit för att förstå vår samtid och kanske även uppskatta vardagens göromål.

Det senaste året har verkligen erbjudit möjligheter till ökad mängd läsning för den som så vill. Själv läser jag just nu den andra delen i Mats Söderlunds Ättlingarna-trilogi.

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.