En liten katt i en stor värld

Gizmo ute i naturen

I somras uppfyllde jag en dröm jag haft under många år, jag skaffade en campervan. Efter premiärturen ner till Krakow i Polen i slutet på juli började jag knopa på var nästa resa skulle ta mig. Det resulterade i att jag tidigt i höstas åkte ut på en tre veckor roadtrip genom mellersta och norra Sverige samt norra Norge. Såklart var Nanna medbjuden, men även Gizmo fick följa med.

Gizmo är och har alltid varit en innekatt, så jag var nyfiken på hur hon skulle hantera livet i en van. Jag började med en invänjningsfas med kortare turer och några enstaka nätter för att se hur hon klarade av det. Hon var lite orolig under första åkturen, men efter det var det som att hon aldrig gjort något annat. Under våra tre veckor ute på vägen mådde hon som en drottning. Tillslut hade Gizmo ätit gräs i majoriteten av Sveriges alla län och även större delen av Norge. Grästuvan efter en lång åktur satt som en smäck varje gång.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.