Vilse i stora staden

I helgen har jag och Nanna varit på besök i Norrköping. Även om vi båda föredrar landsbygdens stilla tillvaro är det är alltid lika kul att se hur Nanna hanterar ”storstads”-miljöer. I vanlig ordning är hon lugn som en filbunke ena stunden, sen skiftar hon till att vara ett litet nervvrak i nästa. Men så länge ingen främmande plast blåser i vinden så är hon coolast i stan!

Nanna på äventyr i Norrköping

Utforskar Norrköpings campus i Industrilandskapet

Till Nannas stora besvikelse (och även min) fanns det ingen snö i Norrköping. Vi fick några solstunder, men i mångt och mycket var det bara grått och regnigt utomhus. Jag passade på att få lite julhandel avklarad, även om vädret inte direkt gav mig någon julkänsla. Det är alltid kul med lite miljöombyte, men det känns också väldigt skönt att komma hem.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.