Mot nya äventyr!

13 dagar in i januari 2020 och det känns som att 2019 års jul- och nyårsfirande gått så fort! Nästan som att det var ett helt år sen! 

Taggad hund i bil

Nanna är alltid supertaggad på att få komma iväg till skogen!

Dåliga skämt åsido så är jag väldigt taggad på att se vad som kommer hända under året som kommer. Jag hoppas att 2020 är året då jag flyttar, kanske byter stad eller län. Jag vet inte än, jag är öppen för det mesta just nu. Jag skulle vilja se något annat ett litet tag. Mitt mål är att kunna köpa ett litet torp någonstans där Nanna och Gizmo kan få komma ut mer, och även jag. Bara tanken på att ha en liten gräsplätt utanför dörren där jag kan släppa ut dem känns som en dröm. Jag saknar landet och ett lägenhetsliv verkar inte vara min grej. Jag håller alla tummar och tår att 2020 är året jag hittar det där torpet!

Idag ska vi äntligen komma ut till skogen så att Nanna kan få springa av sig ordentligt. Tror både hon och jag börjat tröttna på de promenadstråk vi brukar gå. Det känns också extra bra att få ut henne i naturen så hon får ordentligt med stimuleringen och motion. Sen att kunna skippa kopplet uppskattar både Nanna och jag, man kanske skulle kunna kalla det för en frihet?

Nu ska jag kolla upp var det pågår jakt så att vi inte råkar gå ut i en sån skog. Det hade säkert varit en upplevelse, men så mycket äventyr ska vi inte ha om jag får bestämma.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.