Uppdrag rädda sängkläderna

Hur får man sin katt att sluta kräkas på allt vad textil heter? Alla katter får ju upp hårbollar och kräks upp sin mat då och då, men Gizmo tar nog priset med var hon väljer att kräkas. Inatt kräktes hon i sängen. Igen. Jag förstår inte hur hon kan kräkas där hon sover?! Eller varför hon envisas med att alltid kräkas på mattor, eller på handdukar, eller på min tröja som ligger på golvet.

Jag funderar på att testa att köpa kattgräs och se om det kan hjälpa, men det är väl snarare om katten har svårt att kräkas. Och det har definitivt inte Gizmo. Hon har undersökts för kräkningarna hos veterinären vid flera tillfällen och hon äter specialfoder för det, men ibland verkar det som inget hjälper.

Det kanske är dags att hon utvisas till badrummet om nätterna, men mitt arma hjärta skulle nog inte klara av det. Jag måste hitta en lösning så att jag inte behöver slänga mig upp ur sömnen för att försöka rädda mina sängkläder. Gizmo, du gör mig tokig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.