När ondskan kommer närmare

I dag har vårt land drabbats av en enorm tragedi!

Oskyldiga vuxna och barn har dödats av en annan människa. Ondskans andemakter spelar sitt onda spel med oss människor.

 

Denna värld behöver Jesus! Det är det enda som kan frälsa nu och ända in i evigheten!

 

”Och ljuset lyser i mörkret, och mörkret har inte övervunnit det.” (Joh 1:5).

 

Låt oss be för alla som sörjer just nu!

 

 

2 kommentarer

  1. johan

    Ja, ondskan blir oss övermäktig, men är det inte så att innan den yttersta dagen skall ondskan visa sitt rätta ansikte och stater skall komma att vända sig mot varandra. Jag tror att vi närmar oss den yttersta dagen och jag lider med dom som drabbas men ser en ljusning längre fram.

    • Vilhelmina Missionsförsamling (inläggsförfattare)

      Hej Johan!
      Ja, bibeln talar tydligt om detta. I Lukasevangeliet 21:7-211 står följande:

      Då frågade de honom: ”Mästare, när sker detta, och vad blir tecknet på att det börjar?” Han svarade: ”Se till att ni inte blir vilseledda. Många kommer att uppträda under mitt namn och säga: Det är jag, och: Tiden är nära. Men följ dem inte. När ni får höra om krig och oroligheter, så tappa inte besinningen. Detta måste först hända, men det är ännu inte slutet.” Och han sade till dem: ”Folk skall resa sig mot folk och rike mot rike. Det blir svåra jordbävningar och pest och hungersnöd på den ena platsen efter den andra. Förfärliga ting skall ske och väldiga tecken visa sig på himlen.

      Och i Andra Timotheosbrevet 3:1-5 läser vi:

      Det skall du veta, att i de sista dagarna blir tiden svår. Då kommer människorna att tänka bara på sig själva och på pengar; de blir skrytsamma, högmodiga, fräcka, olydiga mot sina föräldrar, otacksamma, ogudaktiga, kärlekslösa, oförsonliga, fulla av förtal, obehärskade, våldsamma, främmande för allt gott, svekfulla, hänsynslösa och inbilska. De älskar njutningar mer än Gud. De bär fromheten som en mask men vill inte veta av dess kraft. Håll dig borta från dem.

      Min upplevelse är att vi ser detta tydligt hela tiden i vår samtid, men om det är slutet? Det vet ingen utom Fadern i himmelen säger bibeln. Vi skall be, fly det onda, göra det goda och plantera träd även idag.

      Gud välsigne dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.