Patientberättelse 19

Anonym

Hej,

För några år sedan började jag må väldigt dåligt. Jag slutade äta, blev utmattad, kunde inte koncentrera mig. Allting som förut bara hade flutit på gick längre inte att hantera. Efter några träffar på VC och psykiatrin fick jag en remiss till Asta-Teamet. Kort därefter fick jag påbörja några behandlingar där som bestod av: gruppsamtal, enskilda samtal, basal kroppskännedom. Där fick jag även hjälp med att få sömnen att bli bättre. Jag som knappt kunde sova överhuvudtaget när jag började på Asta.

De som jobbar där är fantastiska, otroligt duktiga. Vet verkligen vad dem gör. Att stänga Asta skulle innebära att många inte får den hjälp som behövs när man varit utsatt.

Jag hade aldrig klarat mig om inte dem på Asta hade hjälpt mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.