Man hinner bara hem…

Knappt har man hunnit landa så snurrar det igång igen. När jag kollade igenom posten såg jag att jag fått brev från Socialdemokraterna. Fast avsändaradressen till partidistriktet i Umeå var överkryssad. Nåväl, jag öppnade det och läste.



Alltså, jag vet att jag är kinkig när det gäller skriven text. Men, jag har precis för mig att det är vanligt att underteckna brev. (Och att man daterar det, har mellanrum mellan hälsningsfras och första stycket, samt att om man har indrag i ett stycke så har man det i alla. Men, vad vet väl jag…)
Jag drar dock slutsatsen att det kommer ifrån Åsele Arbetarekommun, eftersom brevet börjar med "Vi i AK-styrelsen…" och jag känner ej till någon annan styrelse där den förkortningen skulle passa in. Dessutom avslutas brevet med att medlemmar uppmanas sända in sina kontaktuppgifter till Marcus Lindh och det namnet är ju rätt bekant vid det här laget.

Brevet informerar om att nämnda styrelse "…jobbat fram en ny kommunikations- och informationspolicy." Det är ju en god tanke. Vidare står det att "För att allmänheten ska få bättre information om vad vi vill kommer vi att ha månatliga möten under större delen av året, där vi bjuder in till information och diskussion i olika frågor."

Som sagt. Tanken är god. Jag kan bara hoppas att handlingarna framöver matchar.

För övrigt är det någon som roat sig med att använda en annan människas namn/alias på VK:s insändarsida Tyck Till, vid 19:14 ikväll. Det tycker jag är mindre roligt. För att ej tala om vad hon tycker som blivit bestulen på sin insändaridentitet! Det gäller "ML/Fredrika supporter", som EJ skrivit den insändare som är inlagd med hennes identitet vid tidigare nämnda klockslag ikväll. Hon menar (och jag håller med) att det är mycket olustigt.

För femtioelfte gången undrar jag vad de har för koll, de personer som sitter och lägger in de inskickade insändarna och vilka kriterier de har (mer specifikt) när de gör sitt urval.

Jaja, cirkusen är igång och jag har knappt varit hemma ett dygn. Men, det var väl väntat.

Om ni vill se semesterbilder, så ligger det ett gäng i min andra blogg. Klicka här.

Ha det gott där ute!

 

Ps. Fick besked nu (kl 22:06) om att insändaren som jag nämner ovan nu är borttagen. ML väntar på besked från VK om hur någon kan använda sig av hennes alias. Man må nämligen skriva in sin e-postadress (syns endast för redaktionen) när man skriver insändare, så det bör ha synts där att det var en annan person som skrev. Ds

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.