Boken finns nu.

1016711_10152605391518065_2072777488_n

Detta är bilden på provtrycket som jag fick hem i brevlådan igår. Idag skickade jag meddelande om att det är godkänt, vilket innebär att beställningen på de exemplar som kommer hem till mig är skickad och tryckningen igång. Leveranstiden är 1-2 veckor.

Om man vill beställa den direkt ifrån det företag jag anlitat (vilket jag nyss fick besked om att några personer har gjort), kan man göra det här. 

Den kommer även att vara tillgänglig i handeln. Förmodligen dyker den upp där i slutet av veckan. Den är registrerad hos Bokrondellen. Så här funkar det (kopierat från Solentros hemsida):

För att den svenska bokhandeln ska kunna ta in din bok i sitt sortiment krävs det att boken registreras hos Bokrondellen. Solentro tar hand om all administration och kostnader kring detta.
Registreringen innebär att din bok blir tillgänglig hos de största nätbokhandlarna i Sverige som t ex AdLibris, Bokus, CDON och hos den traditionella bokhandeln. Även bibliotek och vissa andra aktörer som behöver uppdaterad information om svensk utgivning använder sig av Bokrondellen och därmed blir din bok tillgänglig även för dessa.

Hos Solentro behåller du alla rättigheter kring din bok och det står dig fritt att använda våra försäljningskanaler tillsammans med andra samarbeten och/eller egen försäljningsverksamhet. Det innebär stor frihet i jämförelse med traditionell bokutgivning där du som författare avsäger dig försäljningsrättigheterna till din bok och överlåter dessa till förlaget.

 

Ha det gott!

 

Ps. Det var lite roligt att just detta blev inlägg nummer 100 på den här bloggen. Ds

2 kommentarer

  1. Hans-Åke Donnersvärd

    Hej, jag har börjat läsa din bok. Tycker om ditt språk och ditt sätt att lägga upp din berättelse. När jag läst hela boken hör jag av mig med mina samlade reflexioner.
    Tänk om fler medborgare skulle ta sig tiden att berätta sin berättelse… Tänk vilka berättelser som skulle kunna ligga till grund för vårt samhällsbyggande.
    Hälsningar
    Hans-Åke Donnersvärd

    • Katarina Henriksson (inläggsförfattare)

      Tack så mycket.
      Ja, du har en poäng där. Alla människor har ju något att bidra med.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.