aldrig ska jag sluta älska dig..

3 kommentarer

  1. escobar

    Hur ser bostadsmarknaden ut i byarna och för den delen, närliggande kommuner? Det kommer bli först till kvarn, svågerpolitik samt bud (över och under bordet) för smedsvägen. Så följ mitt råd och köp ett billigt boende ett stenkast från Bjurholm. Har du tur får ni lite skog på köpet (som ni ska vårda, inte skörda, den skogen kommer antingen underlätta ekonomiskt för dina barn eller försätta dem i en grav med framförsel av virke, markberedning, plantering samt ett antal omplanteringar där planten istället dött ut. Mycket mer utrymme ett stenkast från bjurholm jämfört med smedsvägen.

  2. escobar

    Ursäkta mig, poängen med skogsbruk är att man ska gå lite mer än plus, minus och noll.

    Bra att du tar dig in på ditt drömutbildning, men du har väl sett hur arbetslivet ser ut för arkeologiutbildade? Krasst sett får de en vecka på gotland, sedan anses deras praktiska del vara över. Det ser jättebra ut på papper men det är inte riktigt så.

    Tycker du ska satsa på att utbilda dig i något vettigt som har framtiden för sina fötter… Inte i graven. Finns t.ex utmärkta YH-utbildningar i CNC (gör en 3D-modell i en dator, sedan tar en maskin hand om resten, arbetslivet skriker efter utbildad pers)

  3. Ingemar Wincent

    @escobar:

    Är man enbart ute efter pengar så kan det nog vara läge med teknisk utbildning och liknande. Är man däremot kunskapstörstande och vill bidra till mer mänskligt vetande, så är det förstås inget fel på t.ex. arkeolog- eller historikerutbildning. Det finns mer värden i livet än pengar…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.