Bibeln – en faktabok?

 Gud skapade Adam o Eva och dessa var de första människorna på jorden?

Snälla, det vet väl alla idag att vi har blivit de vi är idag genom evolutionen?  

En annan sak jag alltid undrat över är vem gifte sig deras barn med? Varandra? *skakar på huvudet åt dårskapen Adam & Eva*

Jesus då?

En kvinna kan inte få barn utan att ha haft sex, så är det bara… eller tja, insemination funkar det med men ni förstår vad jag menar…. Det ord de första kristna översatte till jungfru (Maria) betyder egentligen "den unga kvinnan" (Maria).
Vet ni om att Jesus blev guds son först vid det första konciliet i Nicaea, som ägde rum mellan den 20 maj och 25 juli år 325…. 

Han föddes antagligen inte i Betlehem för det finns inga som helst tecken på att det var någon skattskrivning i Palestina vid den tiden. Herodes mördade inga småbarn, Herodes liv är ganska så känt och man vet att han var sjuk, men det finns inget om att han ska ha dödat småbarn annat än i bibeln. 

Förmodligen var han gift med Maria från Magdala. Konstigt vore annars eftersom då skulle man gifta sig tidigt. Tanken är hissnade att de kanske tom fick barn????

Han dog och begraves, antagligen så gömde hans lärjungar kroppen. Det finns en grav som kan vara Jesus familjegrav, men den katolska kyrkan vill som vanligt mörklägga allt och tyvärr kan man inte dna testa benen eftersom de är försvunna, så det kan aldrig bevisas, tyvärr…..

Att kalla bibeln för fakta är en dårskap som hör hemma i den mörka medeltiden, innan upplysningen…. 

 

2 kommentarer

  1. Lennart Vilhelmsson

    Citerar bara Ingvar Hörnwall: ”Du är ingen apa, nej du är ingen ko, ingen amöba som växt och blivit stor.” Och beträffande Maria, så var det ett mirakel, det gick inte den naturliga vägen. Men var och en har rätt att tro det man tror på. Ingen kan trycka ner sin tro i någon annans hals. Gäller från ALLA håll.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.